Καλοσώρισμα

Μια νέα σελίδα ανοίγει με την ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας, μετά την ανάληψη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου.
Διαβάστε περισσότερα...

Νέα

 

enthimio
Στα πλαίσια της 30ης Πολιτιστικής Εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιστορικού –Λαογραφικού Μουσείου μία ξεχωριστή έκθεση με διάφορα κειμήλια των Μεγαλοχωριτών που έζησαν στην Κωνσταντινούπολη. Με συγκίνηση και ελπίδα σας ανακοινώνουμε ότι:

Hmerologio 2017

Αγαπητοί Μεγαλοχωρίτες, Μεγαλοχωρίτισσες και φίλοι του Χωριού,
Με μεγάλη χαρά και εφέτος φτιάξαμε ένα Ημερολόγιο γεμάτο Μεγάλο Χωριό και Ευρυτανία! Όλα σ' αυτό το ημερολόγιο είναι γνωστά και αγαπημένα.
Κάθε μήνας που αλάζει κάθε εποχή που περνά ευχόμαστε, από καρδιάς, να σας συνοδεύει η Καλοτυχία των Βουνών!

Ενισχύστε το Σύνδεσμό μας αποκτώντας ένα Ημερολόγιο στην τιμή των τεσσάρων ευρώ (4,00€) από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

ekdiloseis16 17

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι,

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας με χαρά σας γνωστοποιεί το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων της Χειμερινής Περιόδου 2016 - 2017 και σας προσκαλεί να τις στηρίξετε με την συμμετοχή σας!
Πληροφορίες-συμμετοχές: κ. Μαίρη Καλλιάνη 694 829 5141
Σας ενημερώνουμε ότι θα κυκλοφορήσει το Ημερολόγιο 2017 εμπνευσμένο από το Μεγάλο Χωριό και τις Ευρυτανικές Παραδόσεις!

chorio28

28η Οκτωβρίου 2015 στο χωριό. Τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο «Ηρώο πεσόντων Μεγαλοχωριτών» από τον πρόεδρο του χωριού κ. Κων/νο Μαντζιούτα, τον κ. Δημήτριο Χάσκο εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης, τον ταμία του Συνδέσμου κ. Ευάγγελο Γ. Πριτσιόλα και τους μαθητές του σχολείου του χωριού.

pita top

Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου κατόπιν αναβολής μιας εβδομάδας λόγω εκλογών κόψαμε την Βασιλόπιτα μας στην Εστία του Συνδέσμου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων κ. Αγγελική Σκοτίδα.

oikonomidou top

Έφυγε από τη ζωή η Μάντω Οικονομίδου.
Επίτιμη Διευθύντρια του Νομισματικού Μουσείου.
Το πρωί της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου 2015, έφυγε από τη ζωή μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο η διακεκριμένη νομισματολόγος Μάντω Οικονομίδου.

episkepsi top

Στα πλαίσια των χειμερινών εκδηλώσεων την Δευτέρα  24 Νοεμβρίου 2014 επισκεφθήκαμε το Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» που στεγάζεται στο παλαιό πιλοποιείο στο Θησείο - Γέφυρα Πουλόπουλου και ξεναγηθήκαμε στην έκθεση «Οδοιπορικό της Αθήνας».

Επικοινωνία

  • ΔιεύθυνσηΜαυροκορδάτου 6, Αθήνα 10678
  • Τηλέφωνο2103837057
  • FAX2103837057
  • emailinfo@smap.gr
  • ΕπικοιωνίαΏρες τηλεφωνικής επικοινωνίας,κάθε Τετάρτη 17:00-22:00
Κύλιση στην Αρχή