Καλοσώρισμα

Μια νέα σελίδα ανοίγει με την ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας, μετά την ανάληψη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου.
Διαβάστε περισσότερα...

agonasdromou

Στις 6 Αυγούστου 2017 πραγματοποιήθηκαν στο χωριό αγώνες ανώμαλου δρόμου (Karpenisi Trail Rain). Η οργάνωση και η εποπτεία ήταν του Δημήτρη Γεωργακόπολου με βοηθούς και υπεύθηνους χάραξης διαδρομών τους Δημήτρη Ελευθερίου και Νίκο Λιάπη. Οι κατατάξεις σε κάθε μία διαδρομή ήταν οι εξής:

1. Στην διαδρομή long trail(25 km), όπου έλαβαν μέρος 37 αθλητές-τριες πρώτος τερμάτισε ο Γιώργος Διαλεκτός στους άνδρες με δεύτερο τον Θανάση Παγουνάδη και τρίτο τον Γιώργο Λουφέκη. Στις γυναίκες, έλαβαν μέρος μόλις δυο το χρυσό κατέκτησε η Άννα Μαργαρίτη και το αργυρό η δική μας Φωτεινή Κολόκα.
2. Στην διαδρομή semi trail(15 km) συμμετείχαν 63 άτομα και μόνο ένα δεν τερμάτισε. Ο Νίκος Δημητριάδης έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού και τον ακολούθησαν οι: Σταύρος Μπαλιώτης και Ηλίας Καραλής. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Χαρά Τσίκνα, δεύτερη η Μέλισσα Σιλεβίστα και τρίτη η Κάθυ Μπλέτσα.
3. Στην διαδρομή fun trail(6 km), όπου έλαβαν μέρος 39 αθλητές ο Στυλιδιώτης Θανάσης Χάδος κατέκτησε την πρωτιά και τον ακολούθησαν οι Ευρυτάνες Στέλιος Νούλας και Ηλίας Αποστόλου. Πρώτη γυναίκα αναδείχτηκε η Καρπενησιώτισσα Ματίνα Νούλα, δεύτερη η Αντωνία Σαλαμάρα και τρίτη η Βασιλική Νικολογιάννη.

περισσότερες φωτογραφίες από τους αγώνες μπορείτε να δείτε  στην ενότητα Φωτογραφικού Υλικού.

Επικοινωνία

  • ΔιεύθυνσηΜαυροκορδάτου 6, Αθήνα 10678
  • Τηλέφωνο2103837057
  • FAX2103837057
  • emailinfo@smap.gr
  • ΕπικοιωνίαΏρες τηλεφωνικής επικοινωνίας,κάθε Τετάρτη 17:00-22:00
Κύλιση στην Αρχή