Καλοσώρισμα

Μια νέα σελίδα ανοίγει με την ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας, μετά την ανάληψη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου.
Διαβάστε περισσότερα...


pita top

Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου κατόπιν αναβολής μιας εβδομάδας λόγω εκλογών κόψαμε την Βασιλόπιτα μας στην Εστία του Συνδέσμου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων κ. Αγγελική Σκοτίδα.

omilia top

Μετά τον καφέ που προσφέρθηκε στην Εστία του Συνδέσμου, ημέρα μνήμης, με την τέλεση του μνημόσυνου για τους Εθνομάρτυρες Μεγαλοχωρίτες, ακολούθησε ομιλία από τον  Καθηγητή Γηριατρικής Δρ. Kίμων Βολίκα με θέμα «Γηριατρική, η Ιατρική του Μέλλοντος!».

ekloges top

Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 και ώρα 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση – Αρχαιρεσίες στα γραφεία του Συνδέσμου μας με θέματα:

xoros2014 top

Το μεσημέρι της 26 Ιανουαρίου σε μία ζεστή ατμόσφαιρα στην κοσμική ταβέρνα ¨ΛΙΘΑΡΙΤΣΙΑ¨ έγινε η  ετήσια χοροεσπερίδα του Συνδέσμου μας. Η πρόεδρος Μαίρη Καλλιάνη αφού ευχαρίστησε εκ μέρους όλου του Δ.Σ.τα μέλη και φίλους του Συνδέσμου που παρευρέθηκαν και ευχήθηκε για μία καλύτερη και δημιουργική χρονιά, έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

meragynaikas

Στα πλαίσια των χειμερινών εκδηλώσεων και με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας, την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 και ώρα 10.30 έως 13:30 π.μ. απολαμβάνοντας τη θέα και με χαλαρή κουβέντα θα πιούμε τον καφέ μας στο φιλικό και πάντα φιλόξενο καφέ του Μουσείου Μπενάκη που βρίσκεται στην οδό Κουμπάρη 1 στην Αθήνα. Επίσης θα γίνει και μία δεκάλεπτη ομιλία από την "δική μας" κ. Χαρά Αποστολάκη με θέμα "Η παρουσία της γυναίκας στο σπίτι"
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να είμαστε όλες στο ραντεβού!!

ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣΤην Παράσκευή 8 Μαρτίου 2013 "Ημέρα της Γυναίκας" η επιτροπή γυναικών του Συνδέσμου θα τη γιορτάσει με καφέ, συζήτηση και απολαμβάνοντας την Αθήνα στο καφενείο του Μουσείου Μπενάκη, οδός Κουμπάρι 1 & Βασ. Σοφίας στις 10:30 πμ.
Θα είναι χαρά μας να τα πούμε από κοντά.

Επίδοση Τιμητικού ΜεταλλίουΠραγματοποιήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2009 από την Εταιρεία Ευριτάνων Επιστημόνων στο ξενοδοχείο Τιτάνια. Καλεσμένοι ο Σύνδεσμος Μεγαλοχωριτών και η οικογένεια του Τάσου Κοντομέρκου. Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος κ.Ι.Ζούμος και ομιλητές ήσαν οι καθήγητες Ιωάννης Υφαντόπουλος και Νικόλαος Πουρνάρας. Επίδοση τιμητικού διπλώματος και μεταλλίου της Εταιρείας εδώθει στην πρόεδρό μας κ.Μαίρη Καλλιάνη ως πλησιέστερη συγγενή του αείμνηστου Τάσου Κοντομέρκου.

ΠΡΩΤΗ  ΗΜΕΡΑ

Συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος 07:50 (έξω από Mc Donalds) και επιβίβαση στο πούλμαν. Αναχώρηση και στον Ισθμό στάση για καφέ. Κατόπιν, θα πάμε στο Ναύπλιο για βόλτα (χρόνος ελεύθερος). Εν συνεχεία θα μεταβούμε στην Επίδαυρο για φαγητό στο εστιατόριο "Αντώνιος". Το απόγευμα αναχώρηση για Τολό, άφιξη στο ξενοδοχείο παραλαβή δωματίων και τακτοποίηση. Το βράδυ δείπνο και γλέντη με ζωντανή ορχήστρα.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο αναχώρηση για Κεφαλάρι (βόλτα, καφέ και μεσημεριανό γεύμα). Αναχώρηση για Αθήνα στις 14:00 περίπου.

Όποιος/α επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή από τώρα και μέχρι τις 28-2-09 μπορεί να το κάνει τηλεφωνόντας στο 2109333789 έως τις 21:00 και στο κιν. 6948295141 (Μαίρη Καλλιάνη).

Επικοινωνία

  • ΔιεύθυνσηΜαυροκορδάτου 6, Αθήνα 10678
  • Τηλέφωνο2103837057
  • FAX2103837057
  • emailinfo@smap.gr
  • ΕπικοιωνίαΏρες τηλεφωνικής επικοινωνίας,κάθε Τετάρτη 17:00-22:00
Κύλιση στην Αρχή