Καλοσώρισμα

Μια νέα σελίδα ανοίγει με την ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας, μετά την ανάληψη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου.
Διαβάστε περισσότερα...


meragynaikas top

Στα πλαίσια των χειμερινών εκδηλώσεων και με αφορμή την «Ημέρα της Γυναίκας» θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε την συνάντηση στο café του Μουσείου της Ακρόπολης στις 9-3-2015 και ώρα 10:30 πμ. Επισημαίνουμε ότι, η ομιλία με θέμα «Η γυναίκα ως πνευματικός άνθρωπος» θα γίνει από τον κ.  Διονύση Διαμαντόπουλο σε αντικατάσταση της κ. Χαράς Αποστολάκη. Θα χαρούμε να συναντηθούμε όλες οι κυρίες των προηγούμενων ετών και ακόμα περισσότερες.

meragynaikas top

Με αφορμή την ¨ημέρα της γυναίκας¨ η επιτροπή γυναικών του Συνδέσμου, συναντήθηκε με μέλη και φίλες και απόλαυσαν όλες μαζί τη θέα της Αθήνας από το καφέ του μουσείου Μπενάκη. Μαζί  με αφέψημα και χαλαρή συζήτηση έγινε και μία ομιλία από την κ. Χαρά Αποστολάκη με θέμα "Η παρουσία της Γυναίκας στο σπίτι" !!
Ο Σύνδεσμος εύχεται, πάντα τέτοιες όμορφες συναντήσεις

sxoleioΜε ιδιαίτερη χαρά ευχαριστούμε και παρουσιάζουμε αποσπάσματα από το DVD που δημιούργησε η μεγάλη μας χορηγός Ελένη Πουρνάρα – Καρκαζή με θέμα ¨Η Εκπαίδευση στο Μεγάλο Χωριό 1813 - 2011¨.

Οιοσδήποτε θέλει να αγοράσει το DVD μπορεί να το προμηθευτεί από το πωλητήριο του Ιστορικού – Λαογραφικού Μουσείου.

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 και ώρα 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση στα γραφεία του Συνδέσμου με θέματα:

1. Πεπραγμένα Διοικητικού Συμβουλίου
2. Απολογισμός Ταμείου από τον ταμία Ανδρέα Α. Παϊδα
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

033Στις 13-1-13 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο κτήριο της Βουλής των Ελλήνων. Οι εντυπώσεις και τα σχόλια απ' όσους συμμετείχαν δεν ήταν απλώς θετικά αλλά κολακευτικά.  Όλοι όσοι συμμετείχαν εκδήλωσαν το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση και άλλων τέτοιων επισκέψεων. Το Δ.Σ έδωσε την υπόσχεση ότι σύντομα θα υπάρξουν νέα για την επόμενη με την ευχή και ελπίδα συμμετοχής περισσοτέρων συμπατριωτών και φίλων.

Το παρήγορο μήνυμα της χριστιανοσύνης πως, μετά τα Πάθη και την Σταύρωση, ακολουθεί η Ανάσταση, μπορεί να δώσει την ελπίδα που λείπει. Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, του Συνδέσμου Μεγαλοχωριτών "Η Αγία Παρασκευή" σας εύχονται από καρδιάς υγεία, προσωπική & οικογενειακή ευτυχία.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Τάκης ΤουλούπαςΠολιτικό μνημόσυνο για τον Μεγαλοχωρίτη πολιτικό Τάκη Τουλούπα πραγματοποιήθηκε την 11-2-09 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων από την Πανευρυτανική Ένωση και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ευρυτανικών Σπουδών. Η αίθουσα κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου, μεταξύ άλλων παλιούς συντρόφους, τ. υπουργούς και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο Σύνδεσμός μας εκπροσωπήθηκε από τετραμελή αντιπροσωπεία του Δ.Σ, την Πρόεδρο Μαίρη Καλλιάνη, τον Αντιπρόεδρο Γεώργιο Σταυράκη και τα μέλη Ανδρέα Παϊδα και Βαγγέλη Πριτσιόλα. Με το τέλος των ομιλητών συγκίνηση επικράτησε στην αίθουσα, όταν το λόγο πήρε η σύζυγος του Τάκη Τουλούπα και ευχαρίστησε όλους του παρευρισκόμενους.

Κοπή ΠίτταςΤο μεσημέρι της 25/1, στο κοσμικό κέντρο Παλιά Μαρκίζα έγινε η κοπή της καθιερωμένης πίττας και της ετήσιας χοροεσπερίδας.Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη του Συνδέσμου πού παραβρέθηκαν με συγγενείς και φίλους. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και Δήμαρχος Ποταμιάς Ιωάν. Ίβρος.

Επικοινωνία

  • ΔιεύθυνσηΜαυροκορδάτου 6, Αθήνα 10678
  • Τηλέφωνο2103837057
  • FAX2103837057
  • emailinfo@smap.gr
  • ΕπικοιωνίαΏρες τηλεφωνικής επικοινωνίας,κάθε Τετάρτη 17:00-22:00
Κύλιση στην Αρχή