Καλοσώρισμα

Μια νέα σελίδα ανοίγει με την ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας, μετά την ανάληψη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου.
Διαβάστε περισσότερα...

Νέα

meragynaikes3
 «Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από την γυναίκα;» αναρωτιόμαστε και στις 8 Μαρτίου την τιμούμε με ξεχωριστό τρόπο. Στην όμορφη και φιλόξενη κοσμική Ταβέρνα "Καλυψώ", οι Κυρίες του Συνδέσμου Μεγαλοχωριτών και οι φίλες αυτού γιορτάσαμε την “Ημέρα της Γυναίκας”.

Hmerologio 2018

Αγαπητοί Μεγαλοχωρίτες, Μεγαλοχωρίτισσες και φίλοι του Χωριού, 
Με μεγάλη χαρά κυκλοφόρησε και εφέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το νέο ημερολόγιο του Συνδέσμου για το έτος 2018 με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και εμπνευσμένο από το Μεγάλο Χωριό και τις Ευρυτανικές Παραδόσεις! Όλα σ' αυτό το ημερολόγιο είναι γνωστά και αγαπημένα.

Προμηθευτείτε το τώρα, στην τιμή των τεσσάρων ευρώ (4,00€), από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Ενισχύστε το Σύνδεσμό μας.

vastakisΕκοιμήθη σε ηλικία 93 ετών τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, ο Μεγαλοχωρίτης, Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Βαστάκης. Ο π. Κωνσταντίνος Βαστάκης που τον στόλιζε η άδολη ευσέβεια και βαθειά ειλικρινής ευγένεια, που τον αγαπήσαμε για την ευθύτητα του χαρακτήρα του και την απλότητα του. Διατέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεγαλοχωριτών με Μεγάλη προσφορά προς το Σύνδεσμο, το Μεγάλο Χωριό αλλά και την Ευρυτανία. Η Νεκρώσιμος Ακολουθία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, ώρα 15:15 στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Κυψέλης.
Αιωνία η μνήμη αυτού.

enthimio

Στα πλαίσια της 30ης Πολιτιστικής Εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιστορικού –Λαογραφικού Μουσείου μία ξεχωριστή έκθεση με διάφορα κειμήλια των Μεγαλοχωριτών που έζησαν στην Κωνσταντινούπολη. Με συγκίνηση και ελπίδα σας ανακοινώνουμε ότι:

ekloges top

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση – Αρχαιρεσίες στα γραφεία του Συνδέσμου μας με θέματα:

politistiki ebdomada

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το καλοκαίρι το Μεγάλο Χωριό βρέθηκε στο επίκεντρο της τοπικής επικαιρότητας με την διοργάνωση από τον Σύνδεσμό μας της 29ης Πολιτιστικής Εβδομάδας.

pita16

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος στην Εστία του Συνδέσμου κόψαμε την πίτα μας μέσα σε ‘να ζεστό και φιλικό περιβάλλον από τα μέλη και τους φίλους που παρευρέθηκαν.

Επικοινωνία

  • ΔιεύθυνσηΜαυροκορδάτου 6, Αθήνα 10678
  • Τηλέφωνο2103837057
  • FAX2103837057
  • emailinfo@smap.gr
  • ΕπικοιωνίαΏρες τηλεφωνικής επικοινωνίας,κάθε Τετάρτη 17:00-22:00
Κύλιση στην Αρχή