Καλοσώρισμα

Μια νέα σελίδα ανοίγει με την ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας, μετά την ανάληψη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου.
Διαβάστε περισσότερα...

Με χαρά δημοσιεύουμε την ανακοίνωση που μας έστειλε ο Σύλλογος Νέων για την Ευρυτανία. Πιστεύουμε ότι όσοι από μας βρεθούν στο Χωριό μας τις μέρες αυτές θα πλαισιώσουμε τις εκδηλώσεις των νέων του Καρπενησίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συλλόγου στη διεύθυνση www.whatisart.gr.

Ο Σύλλογος Νέων για την Ευρυτανία σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων  του Δήμου Καρπενησίου διοργανώνει μια πρωτότυπη έκθεση Τέχνης, με τίτλο «What is art?» (Τι είναι Τέχνη;). Η έκθεση θα φιλοξενήσει έργα καταξιωμένων και ερασιτεχνών καλλιτεχνών που έχουν δεσμούς με την Ευρυτανία. Στόχος μας είναι να προβάλλει καθένας από μας τις ανησυχίες και αναζητήσεις του μέσω κάθε μορφής έκφρασης, όπως η ζωγραφική, η φωτογραφία, το ψηφιδωτό, η δημιουργία βίντεο, η λογοτεχνία, η αγιογραφία, οι κατασκευές αλλά και κάθε άλλη καλλιτεχνική δραστηριότητα.Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στο Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Καρπενησίου στον Προφήτη Ηλία (Ξηριά). Διάρκεια έκθεσης έως 10 Ιανουαρίου. Ώρες επίσκεψης καθημερινά 12-2 μ.μ. και 5-7 μ.μ.

Ο Σύλλογος Νέων για την Ευρυτανία διοργανώνει τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου μια ξεχωριστή νεανική συναυλία με  το Δημήτρη Κοργιαλά και την Ευρυδίκη. Με μια προσπάθεια για ένα ευρύτερο άνοιγμα του Συλλόγου και προς τους νέους της περιοχής προσκαλέσαμε φέτος ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά δίδυμα σ’ ένα ρεπερτόριο με ποικίλες αποχρώσεις! Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί! Τιμή εισόδου 16 ευρώ.

Επικοινωνία

  • ΔιεύθυνσηΜαυροκορδάτου 6, Αθήνα 10678
  • Τηλέφωνο2103837057
  • FAX2103837057
  • emailinfo@smap.gr
  • ΕπικοιωνίαΏρες τηλεφωνικής επικοινωνίας,κάθε Τετάρτη 17:00-22:00
Κύλιση στην Αρχή