Αγώνας Δρόμου Βουνού (Karpenissi Trail)


Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 στο Μεγάλο Χωριό ο αγώνας δρόμου βουνού με την ονομασία «Karpenissi Trail».
Ο μεγαλύτερος όγκος των συμμετεχόντων δρομέων προσήλθε από το απόγευμα της της προηγούμενης και αφού πιστοποιήθηκε και παρέλαβε τον απαραίτητο εξοπλισμό (Φανέλες, αριθμούς, τσιπάκια κλπ) στη συνέχεια πήγαν στην πνευματική εστία του Λαογραφικού μουσείου όπου, η διοργανώτρια εταιρία, τους έδωσε διάφορες οδηγίες για την κάθε διαδρομή ξεχωριστά.
Στις 09:00 π.μ. του Σαββάτου οι αθλητές είχαν πάρει τη θέση τους για την εκκίνηση του αγώνα των 26χλμ, ενώ ακολούθησαν  ανά μισάωρο οι εκκινήσεις των 13χλμ και 6χλμ.
Η αφετηρία και ο τερματισμός έγινε στην πλατεία και η διαδρομή διήλθε από χαραγμένα μονοπάτια στην καλιακούδα.
Ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά έδωσε και ο αγώνας που έγινε στις 16:30 από τα μικρά παιδιά με το πείσμα τους και τον ενθουσιασμό τους.
Η επιτυχημένη διοργάνωση οφείλεται στην εξαιρετική συνεργασία των συνδιοργανωτών και συγκεκριμένα της Περιφέρειας, του Δήμου Καρπενησίου, του Συνδέσμου μας και της διοργανώτριας εταιρίας που έδινε τις κατευθύνσεις και οδηγίες από την αρχή έως το τέλος.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τους εθελοντές και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς, υποστηρικτές και δωρητές που συνετέλεσαν στην άψογη διοργάνωση του αγώνα.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.