Ενημέρωση


Αγαπητά Μέλη, Φίλοι, Συγχωριανοί και Συμπολίτες. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας με λύπη, αλλά και με βαθιά συναίσθηση ευθύνης, σας γνωστοποιεί ότι το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ εκδηλώσεων χειμερινής περιόδου 2020-2021 ματαιώνεται λόγω των εκτάκτων Κυβερνητικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, δεν θα πραγματοποιηθεί το ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΤΩΝ καθώς και η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ.

Σας ενημερώνουμε ότι για την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου πρόκειται να εκδοθεί  και διατεθεί το Ημερολόγιο 2021 στην τιμή των 5,00€. Η φετινή θεματολογία είναι ζωγράφοι του χωριού μας, φίλοι του χωριού μας ζωγράφοι, και συγχωριανοί μας που ζωγραφίζουν.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι φέτος, περισσότερο από ποτέ, και με αφορμή τη μη πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του Συνδέσμου μας, η οικονομική ενίσχυση και συνεισφορά σας με οποιοδήποτε τρόπο είναι ιδιαίτερα πολύτιμη.

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με υγεία, αλληλεγγύη και ζεστές οικογενειακές στιγμές. Το 2021 να μας βρει υγιείς, δημιουργικούς και ενωμένους.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ