Παρουσίαση Βιβλίου για τον Δημήτρη Πουρνάρα


Την Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013, η “Πανευρυτανική Ένωση” παρουσίασε το βιβλίο του Μιχάλη Σταφυλά που αναφέρεται στην ζωή με το πλούσιο δημοσιογραφικό, κοινωνικό και πολιτικό έργο του Μεγαλοχωρίτη Δημήτρη Πουρνάρα και έχει τίτλο «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ, ο ανεξάρτητος και ελεύθερος δημοσιογράφος». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο (μεταξύ αυτών και πολλών Μεγαλοχωριτών) αίθουσα της Ε.Σ.Η.Ε.Α.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από την κ. Μαρία Αντωνιάδου, Πρόεδρο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και στη συνέχεια το βιβλίο παρουσίασαν οι:

  • Παντελής Καψής, Υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης
  • Βασίλης Κοραχάης, Δημοσιογράφος, τ. Πρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και
  • Κλεομένης Κουτσούκης, Ομότιμος Καθηγητής Παντείου Παν/μίου.

Κατά τη διάρκεια αλλά και με το πέρας της παρουσίασης του βιβλίου από τον κ. Κ. Κουτσούκη, η ηθοποιός Άννα Πολιτίμου – Παπακωνσταντίνου διάβασε σχετικά αποσπάσματα.
Επίσης, χαιρετισμούς απηύθυναν ο λογοτέχνης και συγγραφέας του βιβλίου Μιχ. Σταφυλάς, ο Πρόεδρος της Πανευρυτανικής Ένωσης Κων/νος Α. Παπαδόπουλος και η συγκινητική Ελένη Καρκαζή – Πουρνάρα ως εκπρόσωπος της οικογένειας του αείμνηστου Δημ. Πουρνάρα.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή τιμής στους: Ελένη Δ. Πουρνάρα και Νικόλαο Δ. Πουρνάρα από τον Δήμαρχο Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη και την Πρόεδρο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. Μαρία Αντωνιάδου.