24η Πολιτιστική Εβδομάδα


Τον Αύγουστο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε η 24η Πολιτιστική Εβδομάδα με διάφορες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Ευχαριστούμε όλους όσους έλαβαν μέρος και ευελπιστούμε στη μεγαλύτερη συμμετοχή από τα μέλη του Συνδέσμου, τους συγχωριανούς και τους φίλους.

Oι εκδηλώσεις άρχισαν με την πολύ ωραία ομιλία του συγχωριανού μας ιατρού Χαρ. Ντούμα με – το πάντα επίκαιρο – θέμα “Το Μεταβολικό Σύνδρομο”.
Σειρά πήραν τα τουρνουά μπάσκετ και ταβλιού όπου φέτος τελευταία στιγμή κατόπιν επιθυμίας πολλών Μεγαλοχωριτών και φίλων έγινε και τουρνουά δηλωτής.
Στό μπάσκετ ύστερα από ένα συγκλονιστικό τελικό μεταξύ των Builders (Μεγάλο Χωριό) και του Σπόρτινγκ (Καρπενήσι) που κρίθηκε στον πόντο, κυριολεκτικά το τελευταίο δευτερόλεπτο, νικήτρια ήταν η ομάδα του Μεγάλου Χωριού με σκορ 43-42

Στο τάβλι, νικητής ήταν ο Κος Ηρακλέους από το Βουτύρο και στην δηλωτή ο Κος Λευτέρης Γεωργουλέτης.

Στο διαγωνισμό γλυκού που έγινε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διακρίθηκε η Κα Ντίνα Πρωτονοτάριου και στον κρυμμένο θησαυρό τυχερή ήταν η μικρή Μαρία Γυφτομήτρου.
Η συνέχεια ανήκε στις επιτυχημένες βραδιές τσίπουρου και νεολαίας στον περίβολο του Μουσείου. Φέτος η βραδιά νεολαίας συνδιοργανώθηκε με τον Δήμο που μας έστειλε το πολύ καλό νεανικό μουσικό συγκρότημα “ΙΡΙΔΑ”.

Η πολιτιστική εβδομάδα έκλεισε με την εκδήλωση προς τιμήν της Μάχης της Καλιακούδας.